rentholidayhome.com
« Back to Search


+ Add to Shortlist

Albania 1 bedroom holiday Apartment for rent in Tirana Tirana Albania

Description: Apartment in Tirana

City Center apartment

Our comfort and carefully designed one bedroom apartment has a true city feeling. It comfortably fits three and is located in one of the best areas of Tirana. Main attractions, entertainment, business & shopping areas, everything is in a walking distance. Enjoy the comfort of this brand new apartment.
The apartment is located 500 meters from the centre of Tirana.
The apartment has one double bedroom, very spacious open plan living room and kitchen and also a balcony.
Amenities:
AREA FISHING NEAR
AREA WATERSPORTS NEAR
DSC CITY
DSC CYCLING
DSC HIKING
DSC BEACHFRONT
FRIDGE
AIR CONDITIONING
BALCONY TERRACE
CENTRAL HEATING
DVD
FREEZER
INTERNET ACCESS
ELEVATOR IN BUILDING
LINENS PROVIDED
TOWELS PROVIDED
MICROWAVE
SATELLITE TV
TV
WASHING MACHINE
WIFI
STOVE
STEREO
ELDERLY ACCESSIBLE
MOUNTAIN VIEWS
WATER VIEWS
HOUSEKEEPING INCLUDED
DSC BEACH WATER
DSC BEACH LAKESIDE
Suitabilities:
ALL
Notes:
Minimum length of stay is 2 days
Change over day: FLEXIBLE
Minimum stay may vary by time of the year.
Smoking NOT allowed on premises.
Mobility: LIFT
Weekly Price Indications:

Please contact me to obtain an exact price for your stay.
Additional Rates:
Daily rate from: 14
Weekly rate from: 98

Prices are quoted in EUR
Map / Location: 001,

Exact location not provided - showing map of "Tirana" Albania

Amenities:
Address:
Postcode: 001
City: Tirana
Region: Tirana
Area:
Country: Albania
Geo Location:
Size:

Sleeps/Guests up to: 3

Beds:
Double Beds:
Single Beds:
Pull Outs:
Baby Cots:

Features:
Sofas:
Easy Chairs:
Television:


Suitable For:
Children:
Disabled:
Couples/Romantic Getaway:
Golfers:
Private (secluded):
Other:

Local Amenities:
Bars:
Restaurants:
Nightclubs:
Carhire/Rentals:
Golf Course:
Gym:
Tennis:
Other:
Pets:

Payment options:

Smoking:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone/fax:

Kitchen:
Washing Machine:
Dishwasher:
Fridge:
Freezer:
Oven:
Hobb/Cooktop:
Dining Table:

Local Activities:
Fishing:
Skiing/SnowBoarding:
Horse Riding:
Scuba Diving:
Surfing:
Country Hikes:
Biking:
Other:

Garage:
Patio/Veranda:
Parking:
Garden/Grounds:
Patio/Garden Furniture:
Barbecue:
Boat Available:
Sauna:
Hot Tub:
Balcony:
Others:Share |
Availability Calendar:       booked Booked   Available Available

« Back to Search
     
Contact Owner
     
View Images
     
View on Map
     
+ Add to Shortlist
     
View Shortlist
Reviews: (1)
Overall Rating: (4) rate
avatar High Quality Apartment
Rating: (4) rate
The apartment appears as advertised. There is a modern kitchen with a stovetop and oven, microwave, refrigerator and plenty of pots and pans and dishes etc. For someone like me who enjoyed an extended stay, the kitchen was perfect. The low cost of food at local supermarkets, and the generous exchange rate on foreign currency, meant that I could eat and save money, throughout. There is also a modern washing machine and shower in the bathroom, a queen-size bed, and an iron for ironing clothes. Everything in the dowtown area is within walking distance, including the Government buildings and Skenderbej Square. A single word of warning: each year in December, heavy rain comes to Albania and very serious floods result. The government has never taken steps to address this issue. The infrastructure is so poor that even in Tirana, the flooding may result in utility stoppage. If you travel to Albania in December, be prepared for the fact that your apartment may be without running water and/or electricity for a few hours or a few days. But, I would otherwise recommend this apartment. Google Translate : Apartamenti duket i reklamuar. Ka një kuzhinë moderne me një stovetop dhe furrë, mikrovalë, frigorifer dhe shumë enë dhe pans dhe enët etj Për dikë si unë që gëzonte një qëndrim të zgjatur, kuzhinë ishte e përsosur. Kostoja e ulët e ushqimit në supermarketet vendore dhe shkalla e këmbimit bujarë në valutë të huaj, do të thoshte se unë mund të hanim dhe të kursyem para për të gjithë. Ekziston edhe një makinë moderne larëse dhe dush në banjë, një krevat madhështor dhe një hekur për hekurosjen e rrobave. Çdo gjë në zonën e Dowtown është brenda distancës në këmbë, duke përfshirë ndërtesat qeveritare dhe sheshin Skënderbej. Një fjalë e vetme paralajmëruese: çdo vit në dhjetor, shiu i madh vjen në Shqipëri dhe rezulton me përmbytje shumë serioze. Qeveria kurrë nuk ka ndërmarrë hapa për të adresuar këtë çështje. Infrastruktura është aq e dobët sa që edhe në Tiranë, përmbytja mund të rezultojë në ndërprerjen e shërbimeve. Nëse udhëtoni në Shqipëri në dhjetor, jini të përgatitur për faktin se banesa juaj mund të jetë pa uji dhe / ose energji elektrike për disa orë ose disa ditë. Por, unë do ta rekomandoja këtë apartament.


« Back to Search
     
Contact Owner
     
View Images
     
View on Map
     
+ Add to Shortlist
     
View Shortlist

Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English